מוצרלה טרייה, עגבניות מיובשות, ושכבת פרושוטו
מוצרלה טרייה, עגבניות מיובשות, ופרושוטו סטרטן נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך קרם פרש, גבינת פרמזן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות מיובשות וסלט פסטה מוצרלה טרי, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.
הוראות
מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד קלוי, ערבוב פעם אחת.
מערבבים חלב, קרם frache, ותחליף ביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים עגבניות ושום, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים לחם; מערבבים בעדינות לשלב.
יוצקים חצי תערובת לחם לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים פרושוטו ומוצרלה באופן שווה על תערובת הלחם. למעלה עם תערובת הלחם הנותרת. מכסים ומקררים 8 שעות או עד לילה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
מפזרים באופן שווה עם פרמזן.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.