קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות71
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

טאקו סלט עוף צ'יפוטלה

טאקו סלט עוף צ'יפוטלה
טאקו סלט עוף צ'יפוטלה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 153 גרם של שומן, וסך הכל 2326 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך קסו anejo מקסיקני גס, עוף גס, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו סלט עוף צ'יפוטלה, ארוחת ערב הלילה: צ'יפוטלה עוף סלט טאקו, ו טאקו עוף וצ'וריסו עם סלט מנגו וצ' יפוטלה קרם.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."