קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

מוצרלה, פרושוטו, פסטו וכריכי עגבניות שזיפים

מוצרלה, פרושוטו, פסטו וכריכי עגבניות שזיפים
מוצרלה, פרושוטו, פסטו ועגבניות שזיפים כריכי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 78 גרם חלבון 150 גרם של שומן, וסך הכל 1965 קלוריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, פרושוטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פרושוטו עם פנים פתוחות וכריכי שזיף, Mozzarellan ו Prosciutto נושך עם פסטו, ו סנדוויצ'ים מוצארלן ופרושוטו עם טפנד (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בגטים לחצי ואז לאורך אבל לא לחתוך את כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
2
למרוח את החלק התחתון של baguettes עם פסטו. למעלה עם פרושוטו, עגבניות ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרושוטופרושוטו
בגטבגט
עגבנייהעגבנייה
פסטופסטו
3
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל. הצבת המוצרלה על גבי ישמור על החלק העליון של הלחם מלקבל רטוב מעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוצרלהמוצרלה
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
4
עטפו סנדוויצ ' ים בחוזקה בקלף וחתכו לשניים. לארוז משם.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
5
מניחים אגוזי מלך, גבינה, שום, ו 1/2 כוס שמן זית בבלנדר ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
אגוזי מלךאגוזי מלך
גבינהגבינה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
מוסיפים בזיליקום ופטרוזיליה, ולאחר מכן עם המנוע פועל, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית הנותר עד פסטו הוא עבה וחלק. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
פסטופסטו

ציוד