מוצרלה, פרושוטו, פסטו ועגבניות שזיפים כריכי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 78 גרם חלבון 150 גרם של שומן, וסך הכל 1965 קלוריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, פרושוטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פרושוטו עם פנים פתוחות וכריכי שזיף, Mozzarellan ו Prosciutto נושך עם פסטו, ו סנדוויצ'ים מוצארלן ופרושוטו עם טפנד (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים בגטים לחצי ואז לאורך אבל לא לחתוך את כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
בגט
2
למרוח את החלק התחתון של baguettes עם פסטו. למעלה עם פרושוטו, עגבניות ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרושוטו
בגט
עגבנייה
פסטו
3
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל. הצבת המוצרלה על גבי ישמור על החלק העליון של הלחם מלקבל רטוב מעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מוצרלה
שמן זית
עגבנייה
לחם
4
עטפו סנדוויצ ' ים בחוזקה בקלף וחתכו לשניים. לארוז משם.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
5
מניחים אגוזי מלך, גבינה, שום, ו 1/2 כוס שמן זית בבלנדר ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
אגוזי מלך
גבינה
שום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
מוסיפים בזיליקום ופטרוזיליה, ולאחר מכן עם המנוע פועל, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית הנותר עד פסטו הוא עבה וחלק. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.