אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ארטישוק ועגבניות פנזנלה עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 674 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1697 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זיתים, עגבניות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 16 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספוני של 91%. מתכונים דומים: פנזנלה ארטישוק ועגבניות, פנזנלה ארטישוק ועגבניות, ו פנזנלה ארטישוק.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים תבנית גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
3
מזלפים את לבבות הלחם והארטישוק בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הלחם והארטישוק עד להזהבה בקצוות, בערך 6 דקות בסך הכל, הופכים כל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
מלח ופלפל
ארטישוק
שמן זית
לחם
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מוציאים את הלחם והארטישוק מהגריל ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
לחם
ציוד שתשתמש בו
גריל
קערה
5
מוסיפים לקערה את העגבניות, הזיתים והבזיליקום וזורקים לאיחוד. בקערה קטנה מערבבים יחד את שמן הזית, חומץ היין הלבן, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
שמן זית
עגבנייה
זיתים
פלפל
באזיל!
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מזלפים את הרוטב מעל הסלט. זורקים לשילוב ומגישים מייד.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי עבור פנזנלה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים טאני, אלון בגיל הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.