מוצרלה פריך מקלות מרינרה
צריך מתאבן צמחוני? מקלות מוצרלה פריכים מרינרה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מקלות חלק-גבינת מוצרלה רזה, פסטו מסחרי, בצק פילו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מקלות מוצרלה פריך Wonton, מקלוני דגים מרינרה, ו מקלות דגים עם רוטב מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פילו גליונות חצי לרוחב כדי ליצור 8 (13 x 9 אינץ') מלבנים.
מניחים 1 פילו גיליון על קרש חיתוך או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); מעיל עם ספריי בישול.
מקום 1 גיליון על גבי הגיליון הראשון. מקפלים חצי לרוחב כדי ליצור 9 x 6 1/2 אינץ מלבן.
מקום 1 מקל גבינה במרכז קצה קצר של מלבן; לקפל צדדים ארוכים של פילו על גבינה, מעיל עם ספריי בישול. החל עם הקצה הקצר, להפשיל אופנה פילו-ג ' לי רול. מעיל עם ספריי בישול.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. חזור עם פילו וגבינה הנותרים.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד חום זהוב.
מחממים את רוטב המרינרה בסיר קטן על חום בינוני-נמוך עד מחומם היטב.
מגישים רוטב מרינרה עם מקלות מוצרלה.