מוק פטה דה כבד אווז
מוק פטה דה כבד אווז נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך גבינת שמנת, רוטב ווסטרשייר, נקניק כבד brunschweiger, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, מרק אפונה עם כבד אווז, ו כבד אווז ועוגת זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה בינונית.
אופים בתנור שחומם מראש 5 דקות, או עד קלוי.
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבינת שמנת, נקניק כבד braunschweiger, בצל, רוטב ווסטרשייר ומיץ לימון. ליצור את התערובת לכדור.
שים אגוזי פקאן קלויים במחבת.
מניחים כדור תערובת גבינת שמנת לתוך תבנית העוגה, להתגלגל מעיל עם אגוזי פקאן. מכסים בניילון נצמד. צ ' יל במקרר עד ההגשה.