מוקה אגוז פאדג
פאדג'אגוזי מוקה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה מכין 36 מנות עם 79 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם סוכר חום, גרגירי קפה, חלב אידוי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 12%, וזה די רע. מתכונים דומים: מוקה-אגוז פאדג'דירות, עוגת מוקה פאדג'בונדט עם זיגוג מוקה פאדג, ו מוקה פאדג'.
הוראות
בסיר כבד שלבו את הסוכר החום, החלב וסירופ התירס. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה והסוכר נמס; מרתיחים במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס, וניל וגרגירי קפה בעזרת כף עץ. ממשיכים לבחוש עד שהתערובת חלקה וסמיכה, כ -5 דקות. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מעצבים לשניים 9 אינץ'. יומנים; לעטוף כל בניילון נצמד. מקררים במשך 2 שעות או לילה. עוטפים וחותכים לפרוסות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פאדג 'עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.