מוקה מרשמלו פופס
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 353 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. 688 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מקלות סוכריה, סירופ תירס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו סוכריות מרשמלו, סוכריות מרשמלו, ו סוכריות מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 x 9 אינץ 'או 8 x 8 אינץ' מחבת עם לעטוף פלסטיק ושמן קל זה באמצעות האצבעות שלך או תרסיס בישול שאינו מקל. תניח בצד.
בקערה של מערבל חשמלי, מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מים קרים. להשרות במשך כ -10 דקות.
בינתיים לשלב סוכר, סירופ תירס ומי כוס בסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה מהירה. ברגע שהוא רותח, להגדיר את הטיימר ולאפשר להרתיח קשה במשך 1 דקה.
בזהירות לשפוך את הסירופ הרותח לתוך ג ' לטין ספוג ולהפעיל את המיקסר, באמצעות מצורף whisk, החל נמוך נע עד מהירות גבוהה.
מוסיפים את המלח ואת הקצב במשך 10 עד 12 דקות, או עד רכות בעיקר מקורר כמעט טמפרטורת החדר. לאחר שהוא מגיע לשלב זה, להוסיף את תמצית ומכה לשלב.
קו מחבת 8x8 אינץ '(או מחבת 9x13 אינץ ' למרשמלו דק יותר) עם ניילון נצמד ולרסס אותו בנדיבות עם תרסיס בישול שאינו מקל או שמן. בנדיבות שמן את הידיים ואת גומי או מרית סיליקון גם כן. לגרד את תערובת המרשמלו לתוך המחבת מוכן, לחיצה עליו לתוך הפינות לתוך שכבה אפילו. משמנים עוד חתיכת פלסטיק לעטוף ומניחים אותו על גבי המרשמלו, צד משומן למטה. שוב, לחץ בעדינות.
תן מנוחה במשך שש או כך שעות או עד שהוא התחמם כל הדרך.
הסר את המרשמלו מן המחבת פלסטיק לעטוף ולמקם על פני השטח מאובק. לטבול לב בצורת, חותך עוגיות עם עקף פתוח יותר סוכר ממתקים ולחתוך כמה שיותר מרשמלו ככל שאתה יכול, טובל מחדש את חותך בממתקים סוכר בין כל חתך.
מניחים את המרשמלו על קלף או גיליון עוגיות מצופה בנייר שעווה ומכניסים מקל ממתקים או ארטיק לתחתית ולמעלה בערך 2/3 מהדרך דרך כל מרשמלו.
מניחים את המחבת, חשופה, במקפיא במשך 30 דקות.
בזמן שהמרשמלו נהיה סופר מוצק, מערבבים את השוקולד חלב ושמן קוקוס בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה, מערבבים היטב, ולחזור למיקרוגל עבור התפרצויות 10 שניות על גבוה, ערבוב היטב לאחר כל פרץ, עד התערובת חלקה לחלוטין.
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות לפני שתמשיך.
אתה יכול לטבול את המרשמלו, לתת עודף לטפטף לפני החזרה למחבת מרופדת, או לטפטף את השוקולד אמנותי מעליהם עם כפית. כך או כך הוא טעים ויפה.
תנו לשוקולד להתהדק לפני שאתם עוטפים את המרשמלו בנפרד. הם טובים עטוף היטב או במיכל אטום - במשך שבוע בטמפרטורת החדר.