קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקה מתוק-מריר רול פקאן

מוקה מתוק-מריר רול פקאן
אם יש לך חמאה, שמנת של טרטר, אספרסו מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאי שוקולד פקאן מתוק-מריר, לא לאפות מוקה רול מתכון, ו מוקה קינמון רול בריא (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את שוקולד חלב ואספרסו מיידי. בסיר מחממים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולד חלבשוקולד חלב
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את השמנת על השוקולד; לתת לעמוד עד נמס, ואז לטאטא עד מעורבב. לקרר את קרם מוקה עד קר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מוקהמוקה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לרסס מחבת רול ג 'לי 12 על 16 אינץ' עם תרסיס שמן צמחי. בשורה התחתונה עם נייר קלף ולרסס את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מורחים את הפקאן על צלחת עוגה ואופים במשך 7 דקות, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו להתקרר לחלוטין. במעבד מזון, דופק את הפקאן עם הקמח עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
לשים את השוקולד מריר חמאה בקערה חסינת חום; להגדיר את הקערה על סיר של מים בקושי מבעבע ומערבבים עד נמס. את החום, להקציף את החלמונים, 1/3 כוס הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בקערה גדולה, לנצח את החלבונים ביצה וקרם של טרטר עד מקציף. הכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. לאט לנצח את הנותרים 1/3 כוס סוכר עד הלבנים הם המשרד מבריק. מקפלים רבע מהלבנים לשוקולד; מקפלים את השוקולד ואת הפקאן ללבנים הנותרים עד שלא נשארים פסים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים במשך 9 דקות, או עד קפיץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
תריץ סכין מסביב לקצה המחבת. בכבדות אבק את העוגה עם אבקת קקאו לכסות עם גיליון של נייר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים קרש חיתוך על העוגה והופכים אותה; מסירים את המחבת ואת נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הכה את קרם מוקה צונן במהירות גבוהה עד שהוא מוצק ומחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מוקהמוקה
14
מורחים את השמנת באופן שווה על העוגה. החל בצד ארוך, להפשיל את העוגה בחוזקה ככל האפשר, באמצעות רדיד כמדריך. לעטוף בחוזקה את גליל העוגה בנייר כסף ולהחליק אותו על קרש חיתוך. מקררים עד חברה, על 2 שעות. לפתוח את העוגה ואבק עם יותר קקאו. בזהירות להחליק אותו על מגש ארוך ואבק עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
נייר אורזנייר אורז
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
חותכים לפרוסות; לשרת.