מוקרם בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גראטן בטטה. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך שיני שום, חצאי פקאן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, מוקרם בטטה, ו מוקרם בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה; להוסיף פירורי לחם, פקאנים, וחצי שום. לבשל תערובת עד פירורים זהובים (כ 5 דקות), ערבוב היטב.
הסר מהחום; להפריש. מעיל 8-x 8-אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול; לארגן פרוסות תפוחי אדמה בצלחת, לסירוגין בין מתוק ו Russet.
שלב חצי וחצי ו 5 מרכיבים הבאים (דרך טימין) בקערה קטנה. מערבבים במחצית הנותרת של שום; להקציף היטב.
יוצקים תערובת חצי וחצי על תפוחי אדמה בצלחת. מכסים צלחת בחוזקה עם נייר; אופים באמצע תנור 45 דקות עד 1 שעה או עד תפוחי אדמה רכים.
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על תפוחי אדמה; לחזור לתנור.
אופים עד פירורים פריכים, נוזל מבעבע ומופחת, ותפוחי אדמה רכים (כ 8 דקות).
בואו לעמוד לפחות 15 דקות; לשרת.