מוקרם בטטה מתובל
מוקרם בטטה מתובל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לך לחנות ותביא צ'דר, בטטות אדומות, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו מוקרם בטטה מתובל, בטטה מוקרם עם אגוזי פקאן מתובלים צ'ילה, ו תפוחי אדמה מתובלים מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מבשלים תפוחי אדמה מתוקים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, כ 20 דקות (לא לבשל יתר על המידה).
לנקז היטב מגניב. לקלף תפוחי אדמה מתוקים; לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מערבבים אבקת קארי, כמון, קינמון, זנגביל, ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג. שורה תחתונה לחלוטין של מחבת springform בקוטר 9 אינץ ' עם פרוסות בטטה, מילוי כל רווחים עם פרוסות בטטה חתוכות. תלחץ בעדינות.
מורחים 1/2 כוס שמנת חמוצה על תפוחי אדמה מתוקים.
מפזרים 1 כף תערובת תבלינים על שמנת חמוצה.
מפזרים 1 כוס גבינה. חזור פעמיים עם הנותרים בטטות, שמנת חמוצה, תערובת תבלינים, וגבינה.
מניחים מחבת על גיליון אפייה מעוטר; אופים עד גבינה מותכת תפוחי אדמה מתוקים מחוממים דרך, כ 40 דקות. האם קדימה יכול להתבצע 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה. אם תרצה, לחמם בתנור 204° עד חם, כ 15 דקות.
הסר צדדים מחבת מן gratin; לחתוך טריזים.
מגישים חינם חם או בטמפרטורת החדר.