מוקרם עוף פטי פגזים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקריים, כך לתת עוף מוקרם פגזי קציצה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1182 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פימינטוס, מלח, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. ציון זה מוצק. נסו כיסי קציצת עוף או טלה, עוף צ'אטני פטי נמס, ו קציצת עוף וצ'וריסו נמסה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקומקום גדול, להביא את העוף, מים, 1 כפית מלח 1 כפית פלפל לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שהעוף רך.
מוציאים עוף מהמרק; מגניב.
מוציאים בשר מהעצמות; חותכים לקוביות ומניחים בצד. מחק עור ועצמות.
מסננים מרק ושומן דל שומן; מניחים בצד 1 כוס מרק (מקררים את המרק שנותר לשימוש אחר).
אופים קונכיות מאפה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, הקפיצו את הפטריות, הפלפל הירוק והברוקולי בחמאה עד שהם רכים; מפזרים קמח. מערבבים בהדרגה חלב ומרק שמור עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים את הפימינטוס, הפפריקה, העוף השמור ושאר המלח והפלפל. מבשלים ומערבבים עד לחימום. כף לקליפות מאפה.