קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

מוקרם פטריות תפוחי אדמה ופורטובלו

מוקרם פטריות תפוחי אדמה ופורטובלו
מוקרם פטריות תפוחי אדמה ופורטובלו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 277 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, מלח, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגר פטריות פורטובלו של ריפ אסלסטין עם צ'יפס בטטה, צ'ילי פטריות פורטבלו חריף עם צ' יפס בטטה, ו מוקרם פטריות תפוחי אדמה.

הוראות

1
שלב 1 1/2 כוסות מים חמים פורצ ' יני בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לעמוד עד פטריות לרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
ניקוז, הזמנת 2/3 כוס השריית נוזל. קוצצים פורצ ' יני; להפריש.
4
הסר וקוצצים נובעת portobellos; מקום בקערה גדולה. באמצעות כפית קטנה, לגרד זימים כהים מ portobellos ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חותכים כובעי portobello לחתיכות 1/2 אינץ'; מוסיפים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף קצוצים portobello גבעולים וכובעים ו sauté 4 דקות. מערבבים שום ופורצ ' יני שמורות ו sauté עד פטריות מכרז, כ 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
8
הסר מהחום.
9
מחממים תנור ל 191°. מעיל כל אחד משני 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה מנות עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
שלב הנותרים 7 כפות שמן, תפוחי אדמה, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה גדולה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
שכבה 1/6 של תערובת תפוחי אדמה בכל מנה מוכנה (לא יהיה מספיק כדי לחפוף פרוסות). תפוחי אדמה למעלה בכל אחד עם 1/4 של תערובת פטריות. חזור על שכבות. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
12
יוצקים 1/3 כוס שמורות פורצ ' יני השריית נוזלים על תפוחי אדמה בכל מנה. מכסים את הכלים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
אופים כריכי בשר 45 דקות. לחשוף ולאפות עד צמרות חומות ותפוחי אדמה רכים, על 40 דקות יותר. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. מכסים בנייר כסף ולחמם מחדש ב 350°f תנור על 20 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
* פטריות פורצ ' יני מיובשות זמינות בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות