מוקרם פטריות תפוחי אדמה ופורטובלו
מוקרם פטריות תפוחי אדמה ופורטובלו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 277 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, מלח, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגר פטריות פורטובלו של ריפ אסלסטין עם צ'יפס בטטה, צ'ילי פטריות פורטבלו חריף עם צ' יפס בטטה, ו מוקרם פטריות תפוחי אדמה.
הוראות
שלב 1 1/2 כוסות מים חמים פורצ ' יני בקערה קטנה.
בואו לעמוד עד פטריות לרכך, כ -30 דקות.
ניקוז, הזמנת 2/3 כוס השריית נוזל. קוצצים פורצ ' יני; להפריש.
הסר וקוצצים נובעת portobellos; מקום בקערה גדולה. באמצעות כפית קטנה, לגרד זימים כהים מ portobellos ולהשליך.
חותכים כובעי portobello לחתיכות 1/2 אינץ'; מוסיפים לקערה.
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
הוסף קצוצים portobello גבעולים וכובעים ו sauté 4 דקות. מערבבים שום ופורצ ' יני שמורות ו sauté עד פטריות מכרז, כ 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל 191°. מעיל כל אחד משני 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה מנות עם 1 כף שמן.
שלב הנותרים 7 כפות שמן, תפוחי אדמה, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה גדולה; לזרוק מעיל.
שכבה 1/6 של תערובת תפוחי אדמה בכל מנה מוכנה (לא יהיה מספיק כדי לחפוף פרוסות). תפוחי אדמה למעלה בכל אחד עם 1/4 של תערובת פטריות. חזור על שכבות. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה.
יוצקים 1/3 כוס שמורות פורצ ' יני השריית נוזלים על תפוחי אדמה בכל מנה. מכסים את הכלים בנייר כסף.
אופים כריכי בשר 45 דקות. לחשוף ולאפות עד צמרות חומות ותפוחי אדמה רכים, על 40 דקות יותר. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. מכסים בנייר כסף ולחמם מחדש ב 350°f תנור על 20 דקות.)
* פטריות פורצ ' יני מיובשות זמינות בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.