מוקרם של אנדיב בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise ארד)
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יקונים בלגיים מוקרמים (Endives Au Gratin), אנדיב בלגי חזיר מוקרם, ו מטוגן בלגי Endive Au Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים אנדיב באופן שווה עם סוכר, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. סדר חצאים endive,בצד לחתוך למטה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לכסות עם נייר.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד אנדיב רך כאשר פירסינג עם מזלג, מפנה לאחר 15 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מבשלים 1 3/4 כוסות חלב בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). כדי להפוך תרחיף, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים קמח לתוך הנותרים 1/4 כוס חלב, לטאטא עד מעורבב היטב. מערבבים תרחיף, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל לחלב חם; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 2 דקות או עד רוטב מתעבה.
הסר מהחום; להוסיף חמאה ואגוז מוסקט, ערבוב עד מעורבב. לטעום ולהתאים תיבול, אם תרצה.
סדר אנדיב 13 x 9inch תבשיל רדוד מצופה ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם בייקון.
יוצקים רוטב על אנדיב; למעלה עם גבינה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה תוססת.