מוקרם תפוחי אדמה פלורנטין
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מים, גבינת צ'דר חדה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), מרק תפוחי אדמה בנוסח תרד, ו ביצי וופל תפוחי אדמה פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
מורחים חצי תפוחי אדמה בתבנית אפייה משומנת קלות, רדודה 11-x 7 אינץ'; מפזרים באופן שווה עם חצי פלפל.
מורחים תרד על תפוחי אדמה; מפזרים בייקון. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה ופלפל.
מערבבים יחד גבינת שמנת ושמנת חמוצה. תערובת גבינת שמנת בובה שווה על פני תפוחי אדמה; מפזרים גבינה מגורדת.
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות או עד זהב תוסס.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו פשוט תפוחי אדמה פרוסות בסגנון ביתי.
כדי להבהיר: תחליף בייקון טורקיה עבור בייקון, או להפחית את כמות בייקון רגיל; השתמש גבינת שמנת מוקטנת שמנת ושמנת חמוצה.