קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

מורטדלה סטרומבולי

מורטדלה סטרומבולי
ניתן להכין את המתכון של Mortadella Stromboli תוך כ-40 דקות . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 754 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו זיתים, עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 40% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פטריות עם מוס מורטדלה , שלושה סטרומבולי בשר , וסטרומבולי נקניק ופפרוני .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 קילו מורטדלה פרוס, חתוך לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'1/4 קילו מורטדלה פרוס, חתוך לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
2
מערבבים 1 כוס מהגבינה השוויצרית עם גבינת החוט.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
3
מברישים קלות נייר אפייה בשמן זית. פורסים את הבצק, חותכים לשניים ליצירת שני חתיכות בגודל 6 על 9 אינץ' ומניחים על התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מורחים מחצית מהגבינה המעורבת לאורך צד אחד ארוך של כל מלבן, ומשאירים גבול סנטימטר בין הגבינה לשולי הבצק. מעל כל תלולית גבינה חצי מהבזיליקום, רבע מהזיתים, 1/4 כוס רוטב עגבניות ושליש מהמורטדלה. מקפלים את הבצק על המילוי לאורכו, לוחצים על הקצוות לאטימה. יוצרים חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר לאדים לצאת במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מורטדלהמורטדלה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
אופים את הסטרומבולי עד להשחמה, כ-15 דקות; להוציא מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
מברישים כל אחד בשמן זית, ואז מפזרים מעל את יתרת הזיתים, המורטדלה והגבינה. מחזירים לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב. לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
צילום מאת אנטוניס אחילוס