קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

מורטדלה סטרומבולי

מורטדלה סטרומבולי
ניתן להכין את המתכון של Mortadella Stromboli תוך כ-40 דקות . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 754 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו זיתים, עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 40% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פטריות עם מוס מורטדלה , שלושה סטרומבולי בשר , וסטרומבולי נקניק ופפרוני .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 קילו מורטדלה פרוס, חתוך לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'1/4 קילו מורטדלה פרוס, חתוך לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
2
מערבבים 1 כוס מהגבינה השוויצרית עם גבינת החוט.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
3
מברישים קלות נייר אפייה בשמן זית. פורסים את הבצק, חותכים לשניים ליצירת שני חתיכות בגודל 6 על 9 אינץ' ומניחים על התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מורחים מחצית מהגבינה המעורבת לאורך צד אחד ארוך של כל מלבן, ומשאירים גבול סנטימטר בין הגבינה לשולי הבצק. מעל כל תלולית גבינה חצי מהבזיליקום, רבע מהזיתים, 1/4 כוס רוטב עגבניות ושליש מהמורטדלה. מקפלים את הבצק על המילוי לאורכו, לוחצים על הקצוות לאטימה. יוצרים חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר לאדים לצאת במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מורטדלהמורטדלה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
פלפל ארבולפלפל ארבול
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
אופים את הסטרומבולי עד להשחמה, כ-15 דקות; להוציא מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
מברישים כל אחד בשמן זית, ואז מפזרים מעל את יתרת הזיתים, המורטדלה והגבינה. מחזירים לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב. לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
צילום מאת אנטוניס אחילוס