מורטדלה סטרומבולי
ניתן להכין את המתכון של Mortadella Stromboli תוך כ-40 דקות . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 754 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו זיתים, עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 40% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פטריות עם מוס מורטדלה , שלושה סטרומבולי בשר , וסטרומבולי נקניק ופפרוני .
הוראות
מחממים את התנור ל-425 מעלות.
מערבבים 1 כוס מהגבינה השוויצרית עם גבינת החוט.
מברישים קלות נייר אפייה בשמן זית. פורסים את הבצק, חותכים לשניים ליצירת שני חתיכות בגודל 6 על 9 אינץ' ומניחים על התבנית המוכנה.
מורחים מחצית מהגבינה המעורבת לאורך צד אחד ארוך של כל מלבן, ומשאירים גבול סנטימטר בין הגבינה לשולי הבצק. מעל כל תלולית גבינה חצי מהבזיליקום, רבע מהזיתים, 1/4 כוס רוטב עגבניות ושליש מהמורטדלה. מקפלים את הבצק על המילוי לאורכו, לוחצים על הקצוות לאטימה. יוצרים חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר לאדים לצאת במהלך האפייה.
אופים את הסטרומבולי עד להשחמה, כ-15 דקות; להוציא מהתנור.
מברישים כל אחד בשמן זית, ואז מפזרים מעל את יתרת הזיתים, המורטדלה והגבינה. מחזירים לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב. לנוח 5 דקות לפני החיתוך.