לאפות צלע חזיר מושלם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש גזר, חלב, מיורן ובצל. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חזיר קוצצים אופים, כל-ב-אחד חזיר קוצצים לאפות, ו חזיר קוצצים אופים.
הוראות
1
מצפים מחבת גדולה בתרסיס בישול; מבשלים צלעות על אש בינונית במשך 2-3 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים בתוך 13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה; מפזרים 1/4 כפית מלח אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
שכבה עם בצל, תפוחי אדמה וגזר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מפזרים מיורן ומלח שנותר אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בקערה קטנה מקציפים קמח וחלב לתערובת אחידה; מוסיפים מרק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים מעל ירקות. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד שהבשר רך.
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. סוס הבר חסר המעצורים פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
סוס פרא רסן פינו נואר
לפינו נואר חסר המעצורים הזה יש ניחוחות דובדבנים, אוכמניות ווניל נדיבים עם תווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות בקר מבושלות יין, פטריות פורטובלו בגריל, או חלצי חזיר עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר יפהבמהלך חמש השנים הקרובות.