לאפות צלע חזיר מושלם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש גזר, חלב, מיורן ובצל. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חזיר קוצצים אופים, כל-ב-אחד חזיר קוצצים לאפות, ו חזיר קוצצים אופים.
הוראות
1
מצפים מחבת גדולה בתרסיס בישול; מבשלים צלעות על אש בינונית במשך 2-3 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים בתוך 13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה; מפזרים 1/4 כפית מלח אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
שכבה עם בצל, תפוחי אדמה וגזר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מפזרים מיורן ומלח שנותר אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
בקערה קטנה מקציפים קמח וחלב לתערובת אחידה; מוסיפים מרק.
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. סוס הבר חסר המעצורים פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
סוס פרא רסן פינו נואר
לפינו נואר חסר המעצורים הזה יש ניחוחות דובדבנים, אוכמניות ווניל נדיבים עם תווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות בקר מבושלות יין, פטריות פורטובלו בגריל, או חלצי חזיר עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר יפהבמהלך חמש השנים הקרובות.