קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

מזכרות עם קסו פרסקו ורוטב עגבניות חרוך

מזכרות עם קסו פרסקו ורוטב עגבניות חרוך
מזכרות עם קסו פרסקו ורוטב עגבניות חרוך עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך לקשט: כוסברה, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילה אדום ופרסקו Queso, גפן - סלט עגבניות בשלות עם Queso פרסקו, כוסברה, וסראנו, ו צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
עגבניות מטגנים וצ 'ילי במחבת אפייה רדודה מרופדת בנייר כסף 2 עד 3 סנטימטרים מחום, פונה לעתים קרובות, עד חרוך קלות מכל הצדדים, 3 עד 5 דקות לצ' ילי, 12 עד 15 דקות לעגבניות (בשר צריך להיות רך). לחלופין, ירקות char במחבת מחושלת היטב חם או ברזל יצוק מחבת על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
עגבניות ליבה וצ ' ילי גזע, ואז פירה עם בצל ו 1/2 כפית מלח, או לטעום, בבלנדר עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג מרכיבים חמים).
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שמן חום במחבת nonstick על חום גבוה בינוני עד רק חם. מערבבים 1/2 כוס רוטב עגבניות לתוך שמן (זה מפחית פיזור), ולאחר מכן, כאשר מבעבע במרץ, להוסיף רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מטגנים, ערבוב, עד מעובה מעט, על 3 דקות.
6
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
מערבבים יחד מאסה קרינה, 1/2 כפית מלח, ומים בקערה גדולה עם כף עץ עד שהוא יוצר בצק. ללוש בקערה עם העקב של היד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחלקים את הבצק ל -16 חתיכות לגלגל כל אחד לכדור 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
לגלגל כדורים לתוך בולי עץ באורך 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
יומני העברה כפי שנוצרו מגש פלסטיק מצופה לעטוף ולכסות עם לעטוף יותר פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מתובלת היטב או מחבת על חום גבוה בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חותכים 2 (5 אינץ') ריבועים משקית פלסטיק קטנה ולהשתמש 1 כדי קו חצי התחתון של עיתונות טורטייה. שים יומן של בצק בעיתונות מלמעלה עם ריבוע שני של פלסטיק. לחץ לחיצה הדוקה, דוחף בעדינות על מנוף כדי לשטח את הבצק לאליפסה 4 על 3 על 3 1/2 אינץ'. אם העיתונות לא לשטח באופן שווה, לסובב טורטיה 180 מעלות בעדינות לשטח שוב. (לחלופין, להשתמש מערוך כדי לשטח את הבצק בין ריבועי פלסטיק.)
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
7
הסר פלסטיק לבשל סגלגל על מחבת חמה עד צורות עור וכמה כתמי זהב קטנים מופיעים, על 1 1/2 דקות לכל צד. לעשות יותר אליפסות, בישול 3 או 4 בכל פעם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר ממלות מחום, וכאשר קריר מספיק כדי להתמודד, טופס הצדדים: תחילת 1/2 אינץ 'מקצה של כל memela ולעבוד מסביב לכל זה, לדחוף מאסה מבושלת undercooked לכיוון קצה עם האגודל שלך לצבוט עד כדי ליצור צד 1/4 אינץ'. ואז לצבוט את מאסה במרכז ממלה בכמה מקומות. אם הבצק עדיין נראה גלם מאוד, לבשל memelas במהופך על מחבת חם 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מפזרים על 2 כפות גבינה על כל memela ומעלה עם 1 עד 2 כפות רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
מזכרות מלאות בחום, 4 בכל פעם, על מחבת מחממת עד מבעבע, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מגישים חם.
1
* הרוטב עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
הוסף כוסברה ממש לפני השימוש.* ניתן להכין ממלות, מבלי להוסיף מילוי, 4 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ואז מקורר בשקית ניילון אטומה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה