מחבת ברוקולי וצ'דר
ברוקולי ומחבת צ'דר נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא שמן זית, אגוז מוסקט מעוגל, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מחבת ברוקולי וצ'דר, מחבת אורז חום צ'דר ברוקולי, ו בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
לטאטא יחד ביצים, חלב, פלפל, אגוז מוסקט, ו 1/4 כפית מלח עד בשילוב, ואז לטאטא צ ' דר ו 3 כפות פרמזן.
שמן חום במחבת ברזל יצוק מתובל היטב 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté שאלוט, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 3 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה מטוגנים ונותר 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מורחים תפוחי אדמה באופן שווה במחבת ומבשלים, ללא הפרעה, 2 דקות.
הסר מהחום ולהפיץ ברוקולי על תפוחי אדמה, ואז לשפוך תערובת ביצה.
אופים עד סט 2 אינץ ' מקצה אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, 12 עד 15 דקות.
הפעל broiler. Broil 4 עד 5 סנטימטרים מחום עד למעלה מוגדר, נפוח, חום זהוב.