מחבת מהירה Rigatoni
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מחבת מהירה Rigatoni. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 510 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב עגבניות מתובל, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 19 דקות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מחבת ריגטוני גבינה עם פטריות ותרד, קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana), ו תבשיל גבינה ואפונה (Pasticcio di Rigatoni e Piselli).
הוראות
לבשל rigatoni על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל, עגול הקרקע, פטריות, ורוזמרין. מבשלים 8 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות או עד כמעט כל הנוזל מתאדה. מערבבים פסטה מבושלת ורוטב עגבניות; מכסים ומבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב.
מפזרים כל מנה עם גבינת פרמזן מגוררת ופלפל.