מחבת נקניק לחם תירס
לחם תירס עם נקניק מחבת לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 348 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 70 סנט למנה מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הדרומית הזו. זה עובד היטב בתור לחם במחיר סביר מאוד. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך אבקת אפייה, ביצה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון של 39% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מחבת אורזו עם קישואים, תירס, פטה ונענע , כלבי תירס עטופים בקולר , ומאפינס תירס עם תירס טרי .
הוראות
ב-9 אינץ'. מחבת עמידה בתנור, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר.
מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים. בקערה גדולה מערבבים את קמח התירס, הקמח, אבקת האפייה והסוכר.
בקערה אחרת טורפים ביצה וחלב. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה נקניק וטפטופים שמורים. מחזירים למחבת.
אופים ב-425 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
מגישים חם. מקררים שאריות.