מחבת עוף בשוק החקלאים
מחבת עוף בשוק החקלאים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך לינגוויני, חזה עוף, חלב איטלקי * אם יש לכםוש גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מחבת שוק האיכרים, שוק האיכרים עוף, ו סלט עוף שוק האיכרים.
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול לפי הוראות על החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, מפזרים עוף עם פלפל.
חום 1 כף. שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 5 עד 7 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
הסר לצלחת; לכסות כדי להתחמם.
להוסיף שמן שנותר למחבת אותו.
להוסיף סקווש; מוקפץ 3 דקות.
מוסיפים שום; מוקפץ 3 דקות. או עד סקווש הוא פריך במכרז.
מסננים פסטה, הזמנה 1/4 כוס מים לבישול. לזרוק פסטה עם מים שמורים באותו מחבת; מקום על מגש גדול. למעלה עם עוף, סקווש ושאר החומרים.