גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חרדל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף מצופה פיסטוק עם סלט שעורה חם, סלט תפוחי אדמה בליס אדום, ו סלט תפוחי אדמה בליס אדום עם עירית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את חומץ ומיץ לימון לבלנדר. החלף את המכסה, הפעל את הבלנדר, ודרך פתח ההזנה, להוסיף, 1 בכל פעם, שום, מלח ופלפל שחור. השארת הבלנדר פועל להוסיף את שמן הזית בזרם דק איטי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
מיץ לימון
שמן זית
חומץ
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
מניחים את הפטריות ושדי העוף בקערות לא-מגיבים נפרדות המתאימות להשריה ושופכים חצי מתערובת המרינדה על התוכן של כל מיכל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
פטריות
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את הבצל האדום הפרוס למכולה עם העוף. לכסות ולשרות במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
עוף שלם
4
להתחיל להכין סלט תפוחי אדמה חם. מרתיחים תפוחי אדמה עד רך אבל לא רגשני, על 10 דקות. בינתיים, מטגנים את הבייקון ומתנקזים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמה
תפוח אדמה
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
מוסיפים את חומץ בלסמי לבלנדר, מחליפים את המכסה, ודרך פתח ההזנה, מוסיפים, 1 בכל פעם, שמיר, חרדל, דבש, פלפל ומלח. השארת הבלנדר פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם דק איטי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
שמן זית
חרדל
פלפל
דבש
שמיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
מסננים את תפוחי האדמה היטב, מוסיפים את הבצל הירוק, מתפוררים בבייקון, ומקפלים מספיק מהרוטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
תפוח אדמה
בייקון
7
מחממים את הגריל ואת הגריל במרינדה פורטובלו, העור בצד למטה הראשון במשך כ 5 דקות על חום עקיף. הפוך וצלה את הצד השני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
הסר מהחום ותן מנוחה.
9
גריל שני הצדדים של עוף במרינדה, כ 5 דקות לכל צד, ולהעביר לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
גריל
10
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
בקערה קטנה, מועכים יחד את החמאה, פירורי לחם, מרווה, פטרוזיליה, טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם. קוצצים פטריות בגריל דק ולשלב עם תערובת חמאה / פירורי לחם כדי להפוך את הדבק. לחץ על פני השטח של חזה עוף ולסיים בתנור עד הקרום הופך חום זהוב, על 2 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מלח ופלפל
פירורי לחם
פטריות
פטרוזיליה
חמאה
קרום
טימין
מרווה
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
12
מסדרים סלט תפוחי אדמה חם חזה עוף מצופה על צלחת ומפזרים פטרוזיליה.