מחבת צרוב דג חתול עם רוטב ליים פלפל אדום קלוי וגרגירי חמניות קלויים
מחבת צרוב דג חתול עם רוטב ליים פלפל אדום קלוי אדום וזרעי חמניות קלויים דורש מסביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 364 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, עלי כוסברה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית מחבת צרוב דג חתול עם רוטב ליים פלפל אדום קלוי וגרגירי חמניות קלויים, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מתבלים את שני צידי הדגים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
הוסף פילה דגים למחבת ומבשל 2 דקות לכל צד מרפרף עם מרית או מלקחיים, עד חום זהוב מזלג מכרז.
בבלנדר, לשלב פלפלים אדומים קלויים, שום, מיץ לימון, זנגביל, כמון ופרה עד חלקה.
העברת תערובת לסיר קטן ולהביא לרתיחה, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה.
מגישים חצי מהדגים עם כל הרוטב כפית מעל.
מפזרים את החלק העליון עם גרעיני חמניות קלויים. שמור דגים הנותרים עבור heros, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.