קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מחווני בקר עם קרם חזרת

מחווני בקר עם קרם חזרת
מחווני בקר עם קרם חזרת עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 342 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכו לחנות ותביאו פילה בקר, טבעות בצל, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גבינת חזרת רוסטביף מחוונים אפויים, קרוסטיני עם קרם בקר וחזרת, ו בשר טנדרלוין עם קרם חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את חזרת, מיונז, שמנת חמוצה, חרדל, סוכר, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הפוך את המחוונים: להמיס 1 חמאת כף במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את תחתית הלחמנייה, לחתוך בצד למטה, ומבשלים עד הזהב; להפריש. ממיסים 1 יותר חמאה כף במחבת וטוסט את צמרות לחמניה עד הזהב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לתבל את הבשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מחממים את 2 כפות הנותרים חמאה במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, מוסיפים את הבשר ומבשלים עד השחמה אבל עדיין ורוד במרכז, על 2 דקות לכל צד. (אתה יכול גם לבשל את הפילה בחתיכה אחת: חום מכל הצדדים, ואז לצלות בתנור 425 מעלות F, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
תן מנוחה, ולאחר מכן לחתוך ל -12 חתיכות.)
7
להרכיב את המחוונים: לשים פרוסת בשר על כל תחתית לחמניה. מעל כל אחד עם כפית נדיבה של קרם חזרת, כמה טבעות בצל העליון לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
צילום קאט טויטש