צריך pescatarian hor d ' oeuvre? מחווני עוגת סרטנים עם מיונז חריף יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיונז, crabmeat גוש, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מחווני עוגת סרטן עם מיונז חריף, מחווני עוגת סרטן עם רוטב איולי חריף, ו מחווני סלמון מתובלים אסיאתיים עם מיונז סויה וסלט חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים כרישה, סלרי ובצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וזהוב, על 10 דקות; להפריש cool.In קערה גדולה, לקפל בעדינות סרטן, מיונז, פטרוזיליה, קאיין, מלח, פלפל, תערובת בצל.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סרטן
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים 1 פירורי לחם כוס ומערבבים רק עד בשילוב. תערובת סרטן צורה לתוך 12 (3 אינץ') קציצות, באמצעות כ 1/3 כוס התערובת עבור כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סרטן
4
העברה למגש גיליון.לשים קמח, ביצים, הנותרים 1/2 פירורי לחם כוסות לתוך 3 מנות רחבות, רדודות נפרדות. עבודה עם 1 פטי בכל פעם, לדלות בקמח, אז ביצה, אז פירורי לחם, רועד את עודף בכל פעם. תחפור פעם נוספת בביצה, ואז פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני עד חם מאוד אבל לא מעשן, על 2 דקות. מסדרים 6 קציצות במחבת ומבשלים, מרפרף פעם אחת, עד חום זהוב עמוק וחם לאורך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומניחים בצד. חזור עם הנותרים patties.To הפוך מיונז חריף: בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל החומרים עד בשילוב.בינתיים, עובד ב 2 קבוצות, להמיס 1 חמאת כף במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. הצדדים לחתוך חום של 6 לחמניות עד קלוי וזהב, 1 עד 2 דקות; להעביר לצלחת ולחזור עם שאר חמאה ולחמניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מורחים קצת מיונז חריף, לטעום, על כל לחמניה, ולאחר מכן העליון עם חסה ועוגות סרטן.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.