קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

מחזורי תפוחים עם רוטב קרמל וגלידה

מחזורי תפוחים עם רוטב קרמל וגלידה
מחזורי תפוחים עם רוטב קרמל וגלידה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 2886 קלוריות, 36 גרם חלבון ו-185 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצק עלים שכולו חמאה, מים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מושלם לקיץ. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: גלידת פאי תפוחים עם רוטב קרמל דבש מלוח, טארט תפוחים חם עם גלידת תמרים ורוטב יין אדום-קרמל, וטארטלטים תפוחים וקימל עם גלידת קינמון-ציפורן ו רוטב סיידר-קרמל.

הוראות

1
מילוי: מקלפים, מגרעים וחותכים את התפוחים לחתיכות בגודל 1 אינץ' (בערך 4 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2
שמים את התפוחים בסיר בינוני, ומוסיפים את המים, הסוכר ומיץ הלימון. מביאים לרתיחה, על אש בינונית-גבוהה. מערבבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס. מכסים, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתפוחים רכים מאוד, תוך ערבוב תכוף, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מסירים מהאש. מועכים בעדינות את התפוחים בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה עד שהתערובת רכה מאוד, אך עדיין שמנמנה. מצננים לחלוטין. ניתן להכין את המילוי יומיים מראש. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
מקמו רשת אחת בשליש העליון של התנור, ורשת אחת בשליש התחתון, וחממו מראש את התנור ל-400 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מאפה: אם משתמשים באריזה של 14 אונקיות (דף אחד), מרדדים את המאפה על משטח מקומח קלות לריבוע בגודל 15 אינץ'. אם משתמשים באריזה של 16 אונקיות (2 גיליונות), ערמו את דפי הבצק יחד, ולאחר מכן גלגלו אותם על משטח מקומח קלות לריבוע בגודל 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים את המאפה לריבועים בגודל 9 (5 אינץ'). שמים 1 כף נדיבה של מילוי במרכז כל אחד מ-8 ריבועים, את הריבוע הנותר שומרים לשימוש אחר). מברישים קלות את הקצוות של כל ריבוע בביצה טרופה. מקפלים חצי מריבוע הבצק על המילוי ויוצרים משולשים. לחץ וצובט את שולי המאפה בקצות האצבעות כדי לאטום היטב. מברישים קלות את משולשי המאפה בביצה טרופה, ומפזרים קלות סוכר דק, אם רוצים. בעזרת סכין דקה וחדה יוצרים 3 חריצים קטנים על גבי כל משולש כדי לאפשר לאדים לצאת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
שים את המשולשים על ניירות האפייה המוכנים. מקררים עד להתייצבות, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים את המחזורים עד שהם מתחילים לצבוע, כ-15 דקות. הופכים את ניירות האפייה מלמעלה למטה. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות צלזיוס, וממשיכים לאפות עד שהכדורים יציבים וזהובים, 10 עד 15 דקות יותר. מצננים לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב קרמל וגלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
10
על אש נמוכה מערבבים את המים והסוכר בסיר עם תחתית בינונית. מבשלים עד שהסוכר נמס, כ-5 עד 10 דקות. לא לערבב. הגבירו את האש לבינונית והרתיחו ללא מכסה עד שהסוכר הופך לחום ערמונים חם (בערך 350 מעלות פרנהייט במדחום לממתקים), כ-5 עד 7 דקות, מערבבים בעדינות את המחבת כדי לערבב את התערובת. זהירות - התערובת חמה במיוחד!
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
צפו בתערובת בזהירות רבה בסוף, כי היא תעבור מהר מאוד מקרמל לשרוף. מכבים את האש, ועומדים מאחור כדי למנוע התזה. מוסיפים לאט את השמנת. אל תיבהלו - הקרם יבעבע בעוצמה, והקרמל יתמצק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
12
מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב מתמיד עד שהקרמל נמס והרוטב חלק, כ-2 דקות. מניחים לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 4 שעות. זה יתעבה בזמן שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי למחזור. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.