קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

מחזורי תפוחים צרפתיים (Chausons Aux Pommes)

מחזורי תפוחים צרפתיים (Chausons Aux Pommes)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מאפי תפוחים צרפתיים (Chaussons Aux Pommes). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 343 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, תפוחים של סבתא סמית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: איבודי תפוח צרפתיים (Chaussons Aux Pommes), French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Crème Fraîche, ו Tarte aux Pommes à la Frangipane (עוגת תפוחים צרפתית).

הוראות

1
לקלף, הליבה, ו cutapples לחתיכות 1 אינץ ' (כ 4 כוסות).
2
מניחים תפוחים בסיר inmedium; להוסיף 1/4 כוס מים, 3 כפות סוכר, ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם עד סוכריזולבס. כיסוי; להפחית את היטו בינוני-נמוך תפוחים מבשלים מאוד רך,ערבוב לעתים קרובות, על 12minutes.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום.מועכים בעדינות תפוחים עם מחית תפוחי אדמה פורקור עד המיקסהוא רך מאוד אבל עדיין עבה.מגניב לגמרי. לעשות קדימה: מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה.מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
עמדה 1 מתלה ב topthird ו 1 מתלה ב bottomthird של תנור מחממים to400°f. קו 2 אפיית sheetswith נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
אם משתמשים ביריעה 14-יונאספאג '(גיליון 1), גלגלו מאחזים על משטח משוריין קלות לכיכר 15-אינץ'. אם using16-אונקיה חבילה (2 גיליונות), מחסנית גיליונות יחד ולהפשיל על surfacaceto מקומח קלות 15 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2
חותכים pastryinto תשע ריבועים 5 אינץ'.
3
Place1 כף נדיבה מילוי במרכז של כל אחד 8 ריבועים (מילואים הנותרים ריבוע עבורשימוש אחר). Brushedges קל של 1 מאפה עם beatenegg. מקפלים חצי מילוי squareover מאפה, יצירת משולש.לחץ וצבוט אדג ' ס מאפה עם קצות אצבעות לאטום בחוזקה.מברשת מאפה קלות עםביצה ביישנית.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4
מפזרים אור עם סוכר superfine,אם תרצה.חזור עם שאר הריבועים.באמצעות סכין דק וחד, לעשות 3small חריצים על גבי כל triangleto לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
Placetriangles על אפייה מוכנה. להכניס למקרר עד המשרד, כ -15 דקות.
6
אופים turnovers untilbeginning לצבע, על 15minutes. הפוך אפייה sheetsf מלמעלה למטה. Reduceoven טמפרטורה עד 177°;להמשיך לאפות עד turnoversare המשרד וזהב, 10 עד 15minutes יותר. מגניב לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
Servewarm או בטמפרטורת החדר.