מחית התפוחים הוורודה של אייבור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רסק תפוחים ורודים של Ivor. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו תפוחים למקינטוש, שזיפים שזיפים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו רסק התפוחים הוורוד של מרתה, ורוד מלח & Pink Pepper Cupcakes, ו עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לכסות את התפוחים והשזיפים עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד התפוחים והשזיפים להישבר, על 5 דקות.
מסננים את הפרי מסננת בסדר להגדיר מעל קערה; להזמין 2 כפות של נוזל הבישול בקערה קטנה. באמצעות כף עץ, לחץ על הפרי דרך המסננת לתוך הקערה כדי לעשות מחית בסדר. השליכו את העורות.
בסיר גדול, לשלב את מחית תפוחים-שזיף עם סוכר, מיץ לימון, קינמון ואגוז מוסקט. מבשלים את מחית מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר מתמוסס, על 3 דקות. מערבבים את שמורות 2 כפות של נוזל בישול. לגרד את רסק התפוחים לתוך קערה, לכסות ולקרר במשך 1 שעה, עד צונן.