תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רסק תפוחים ורודים של Ivor. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו תפוחים למקינטוש, שזיפים שזיפים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו רסק התפוחים הוורוד של מרתה, ורוד מלח & Pink Pepper Cupcakes, ו עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לכסות את התפוחים והשזיפים עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד התפוחים והשזיפים להישבר, על 5 דקות.
מסננים את הפרי מסננת בסדר להגדיר מעל קערה; להזמין 2 כפות של נוזל הבישול בקערה קטנה. באמצעות כף עץ, לחץ על הפרי דרך המסננת לתוך הקערה כדי לעשות מחית בסדר. השליכו את העורות.
בסיר גדול, לשלב את מחית תפוחים-שזיף עם סוכר, מיץ לימון, קינמון ואגוז מוסקט. מבשלים את מחית מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר מתמוסס, על 3 דקות. מערבבים את שמורות 2 כפות של נוזל בישול. לגרד את רסק התפוחים לתוך קערה, לכסות ולקרר במשך 1 שעה, עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)