מחית תפוחי אדמה בחמאה
מחית תפוחי אדמה בחמאה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם רוטב אלפרדו לערבב, חמאה, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו מחית תפוחי אדמה בחמאה, מחית תפוחי אדמה בחמאה, ו מחית תפוחי אדמה בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים על ידי 1 אינץ'.
מוסיפים מלח שום ומביאים לרתיחה בחום גבוה. טמפרטורה נמוכה יותר ומבשלים עד מכרז.
בעוד תפוחי אדמה רותחים, יוצקים חלב חמאה בסיר ולהוסיף חמאה. להביא לרתיחה.
מוסיפים עירית רוטב אלפרדו לערבב.
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים לסיר. באמצעות מחית תפוחי אדמה גס לרסק את תפוחי האדמה עד חלקה. לאט מוסיפים את תערובת החמאה ומערבבים עד שמנת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.