קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

מחכים למרק דלעת קלוי עם זרעי דלעת קלויים

מחכים למרק דלעת קלוי עם זרעי דלעת קלויים
מחכה מרק דלעת קלוי עם זרעי דלעת קלוי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 75 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך מלאי ירקות, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, קלוי N ' קלוי זרעי דלעת בלסמי ליים, ו סקווש קלוי עם נענע וזרעי דלעת קלויים.

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את הדלעת לשניים. לגרד את הזרעים וסיבים; להגדיר אותם בצד. לשפשף את השטח לחתוך של הדלעת עם כ 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דלעתדלעת
זרעיםזרעים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
מניחים אותו, בצד חתוך למטה, על גיליון אפייה מצופה קלף. צולים את הדלעת בתנור המחומם עד רך מאוד, ומתחילים להתמוטט על עצמו; כ -50 דקות. להפריש להתקרר קצת.בינתיים, לשטוף את זרעי דלעת הסרת כמה שיותר עיסת סיבים ככל האפשר. יבש היטב בין שכבות של מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
4
חום 1 כף שמן במחבת nonstick קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להוסיף זרעי דלעת; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד זרעים מתחילים חום פופ, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
זרעיםזרעים
פופפופ
6
הסר מהחום; מגניב ולנקז זרעים על מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל אדום. מתכון זה עושה יותר ממה שאתה צריך כמו לקישוט עבור מתכון זה. הזרעים הנוספים עשויים להיות מכוסים ומאוחסנים במקרר עד שבעה ימים.לקשור את מקלות הקינמון, תרמילי אניס כוכב, זרעי אניס, פלפל אדום מרוסק, עלי דפנה וג ' ינג ' ר לתוך שכבה כפולה של בד גבינה או בד כותנה נקי דק אחר כדי להפוך את השקיק. הגדר aside.In סיר מרק גדול וכבד עשוי ברזל יצוק הממוקם מעל חום בינוני-גבוה, מחמם את 2 כפות השמן הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מקל קינמוןמקל קינמון
פלפל קאייןפלפל קאיין
אניסאניס
עלי דפנהעלי דפנה
כוכב אניסכוכב אניס
גבינהגבינה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
זרעיםזרעים
מלחמלח
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מגבות ניירמגבות נייר
סירסיר
7
מוסיפים את הבצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף; כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
מוסיפים את מלאי הירקות ואת השקיק, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לרתיחה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות. לגרד את סקווש מקורר מן העורות, הוספת אותו לסיר. מבשלים, ערבוב מדי פעם 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקותמלאי ירקות
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
הסר את השקיק מן המרק ומתבל אותו עם 1 כפית מלח ¼ פלפל לבן. השתמש בבלנדר טבילה כדי purée המרק עד חלקה מאוד. מתבלים עם יותר מלח ופלפל לבן במידת הצורך. להביא את המרק בחזרה לרתיחה עדינה. מחלקים את המרק ל-8 קערות מרק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
קערהקערה
10
מקשטים עם זרעי דלעת קלויים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
11
מגישים באופן מיידי.כמו זה: כמו טעינה...