מטבל Spanakopita
מתכון Spanakopita לטבול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 167 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, גבינת פטה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Spanakopita, Spanakopita, ו Spanakopita (מתכונים דומים).
הוראות
ב 4-5 ליטר תנור הולנדי, להמיס חמאה על חום בינוני. לבשל שום בחמאה 1 דקה.
מוסיפים תרד; מפזרים מלח. מבשלים 1 עד 2 דקות או רק עד תרד הוא נבול.
במעבד מזון, מניחים תערובת תרד, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, גבינת פטה, שמיר ו 1 כפית קליפת לימון. מכסים; תהליך עם פולסים on-and-off עד חלקה, גירוד קערה פעם אחת. לתוך קערת הגשה, תערובת תרד כפית. כיסוי; מקררים 2 שעות כדי למזג טעמים. למעלה עם צנוברים, בצל ירוק וקליפת לימון נוספת.