מטבל אנצ'ילדה
ניתן להכין את המתכון למטבל אנצ'ילדה תוך כ-35 דקות . למנה זו יש 272 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. תמורת 80 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם שמנת, צ'ילי, צ'יפס תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור הסופרבול . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מטבל אנצ'ילדה , מטבל אנצ'ילדה עוף ומטבל אנצ'ילדה עוף .
הוראות
בקערה גדולה משלבים את תערובת ההמבורגר, צ'ילי, רוטב אנצ'ילדה, רוטב עגבניות ושבבי תירס.
מעבירים לשטח רדוד משומן 2-Qt. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם מתחממים.
דולופ עם שמנת חמוצה; לפזר בזהירות.
אופים 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מגישים עם צ'יפס הטורטייה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא NV Saccetto "Zcchino" DOC Brut Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
NV Saccetto "Zcchino" DOC Brut Wine
פרי עשבוני, מלון, אבן