מטבל אבוקדו והדר עם תפוחי אדמה מתובלים וצ'יפס טורטייה
מטבל אבוקדו והדרים עם תפוחי אדמה מתובלים וצ'יפס טורטייה דורש מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך אבקת צ'ילי, שמן זית, גרידת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מטבל אבוקדו-תירס עם שבבי טורטייה תוצרת בית, מרק אבוקדו קר עם צ'יפס טורטייה, ו תות-סלסה אבוקדו עם שבבי טורטייה קינמון.
הוראות
ויז חצי בשר אבוקדו עם יוגורט, לימון ומיץ לימון ותיבול. קוביית אבוקדו הנותרים, ואז בעדינות לערבב לתוך תערובת whizzed עם רוב גרידת סיד. כיסוי, ואז צמרמורת עד מוכן לשרת.
מרתיחים תפוחי אדמה במשך 6 דקות, ואז לנקז היטב לזרוק עם שמן זית, אבקת צ ' ילי זרעי כמון. עכשיו להפריש עד חצי שעה לפני האורחים שלך מגיעים.
מחממים תנור 200c / 180c מאוורר / גז 6, ולאחר מכן צולים תפוחי אדמה במשך כ 30 דקות, רועד את המגש באמצע הדרך, עד הזהב במכרז.
מעבירים את הטבילה לקערה אחת או שתיים, מפזרים עם גרידת הסיד הנותרת ומגישים עם תפוחי אדמה חמים, וצ ' יפס טורטייה לטבילה.