קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

מטבל ארטישוק ובייקון חם

מטבל ארטישוק ובייקון חם
מטבל ארטישוק ובייקון חם עשוי להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל 567 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לכו לחנות ואספו ארטישוק, שום, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 2004 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 36%. מטבל ארטישוק ובייקון חם, מטבל ארטישוק חם, ו מטבל קייל וארטישוק חם דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס בקערה קטנה, משלבים את אבקת הצ ' ילי והכמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מזלפים את החלק העליון של לחמי הפיתה עם השמן ומפזרים את תערובת התבלינים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
פיתהפיתה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
3
חותכים כל פיתות ל -8 טריזים ומסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פיתהפיתה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד פריך וזהוב, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. חממו את התנור ל -400 מעלות פרנהייט. חמאה תבנית פאי קרמיקה עגולה בגודל 9 אינץ ' או תבנית אפייה של 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השמן והבייקון ומבשלים עד שהם פריכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
4
מוציאים את הבייקון ומסננים על מגבות נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר לחתיכות 1/2 אינץ'. הניחו בצד. באותה מחבת מוסיפים את השמן (במידת הצורך), שאלוט, שום, ארטישוק, 1/2 כפית מהמלח והפלפל. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהשאלוט שקוף והארטישוק מתחיל להשחים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוקארטישוק
שאלותשאלות
שוםשום
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
5
מעבירים את הירקות למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מוסיפים את גבינת המסקרפונה, השמנת החמוצה, המיונז, מיץ הלימון, 1/2 מחתיכות הבייקון המבושלות ואת 1 כפית המלח הנותרת. דופק עד בשילוב אבל עדיין שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מלחמלח
7
מניחים את המטבל בתבנית האפייה המוכנה ומפזרים את חלקי הבייקון שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים עד רק התחמם דרך (לא נותנים לטבול לרתיחה), 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים את שבבי הפיתה לצד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קו הרוחב לרמנדייר-ברנייר אקסטרה ברוט עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 55 דולר לבקבוק.
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.