מטבל בקייפ קוד חם
מטבל בקייפ קוד חם עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגיש 10 . מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך פלפל טחון, קמח, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל עוף חם נאשוויל, Bo - Kaap קייפ Malay Kerrie-דרום אפריקה קייפ Malay קארי, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה.
הוראות
יוצקים מים לעומק של 2 אינץ ' למחבת גדולה; מביאים לרתיחה.
מוסיפים דגים, וחוזרים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום. ומבשלים 5 עד 8 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
הסר מחבת עם כפית מחוררת; מגניב מעט. פתית לחתיכות בגודל ביס.
סאוט שאלוט בחמאה בסיר כבד על חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד רך; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל 1 דקה, לטאטא כל הזמן. בהדרגה לטאטא בחלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע. מערבבים בקצפת והבא 6 מרכיבים.
מוסיפים דגים; מבשלים על אש נמוכה עד מחומם היטב.
מגישים בצלחת חיכוך; לקשט, אם תרצה.
הערה: מתכון כפול כדי למלא צלחת חיכוך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.