מטבל פופר ההפוך של ריאן
זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: ריזוטו הפוך, הפוך קורדון בלו, ו הפוך פשטידות Whoopie.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום; מניחים מדף אפייה על גבי נייר אלומיניום.
להניח רצועות בייקון בשכבה אחת על מדף האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פריך, 25 עד 35 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל בשמן החם עד שהתרכך מעט, כ 2 דקות.
מוסיפים שום; מבשלים עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
קוצצים גס 4 פרוסות בייקון; מערבבים עם פירורי לחם בקערה. קוצצים בגסות את 4 פרוסות הבייקון שנותרו כדי לערבב עם מטבל.
מערבבים גבינת Neufchatel, גבינת צ ' דר, תערובת בצל-שום, בייקון קצוץ, פלפלים חלפיניו, כמון, ואורגנו בקערה של מערבל עמדה מצויד במשוט. תערובת כפית באמצעות מרית גומי לתוך מחבת פאי 8 אינץ'.
מפזרים פירור לחם-תערובת בייקון על מטבל.
אופים בתנור שחומם מראש עד לטבול מבעבע ציפוי הוא השחמה קלה, 12 עד 15 דקות.