מטבל שוויצרי ובייקון
מטבל שוויצרי ובייקון עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 804 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו שקדים, בצל ירוק, גבינה שוויצרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מטבל תירס חוות בייקון, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו מטבל שוויצרי ובייקון חם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בייקון חום במחבת nonstick מעל חום גבוה בינוני.
מסננים חתיכות בייקון פריך על מגבות נייר.
בקערת ערבוב, לשלב גבינת שמנת, מיונז, דיז ' ון, שוויצרי בצל ירוק עם בייקון מבושל.
מעבירים לתבשיל קטן רדוד או לתבנית אפייה ואופים עד להזהבה ותוססת בקצוות, 15 עד 18 דקות. למעלה עם שקדים מעושנים קצוצים.
מניחים לטבול על מגש ולהקיף תבשיל חם עם לחמים וגזר לטבילה.