מטבל שעועית לבנה עם צ'יפס פיתה
מטבל שעועית לבנה עם צ'יפס פיתה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שעועית קנליני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שעועית לבנה וכוסברה לטבול עם צ'יפס פיתה קלוי, שעועית לבנה ומטבל בייקון עם שבבי פיתה רוזמרין, ו צ'יפס פיתה אפוי - צ' יפס פיתה מתובל בריא (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את השעועית, שום, מיץ לימון, 1/3 כוס שמן זית, ופטרוזיליה בקערת העבודה של מעבד מזון. דופק עד התערובת הוא קצוץ גס. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את מחית השעועית לקערה קטנה.
חותכים כל פיתה לשניים ולאחר מכן ל8 טריזים. מסדרים את פיתות על תבנית אפייה גדולה.
יוצקים את השמן הנותר על הפיטות. לזרוק ולפרוס את הפרוסות באופן שווה.
מפזרים את האורגנו, מלח ופלפל.
אופים במשך 8 עד 12 דקות, או עד קלוי וזהב בצבע.
מגישים את פיתות טוסטים חמים או בטמפרטורת החדר לצד מחית השעועית.