מטבל תרד Garlicky עם לבבות של כף יד נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 22 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, טורטיות תירס, גבינת מוצרלה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מטבל תרד Garlicky עם לבבות של כף יד, תרד, תות, ולבבות של סלט דקל, ו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין צ ' יפס, לארגן טריז טורטייה בשכבה אחת על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול. פרוסות מעילים קלות עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קציצות עוף צמחוניות קפואות
רוטב הודו, מחומם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד הפרוסות פריך משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להכין מטבל, לשלב מוצרלה, 1/4 כוס Asiago, שמנת חמוצה, ושאר החומרים, ערבוב עד מעורבב היטב. תערובת תרד כפית לתוך צלחת אפייה 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.