מטבל תרד ארטישוק חם
מטבל תרד ארטישוק חם יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. אם יש לכם שמנת, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 605 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו מטבל עוף חם נאשוויל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
במעבד מזון או בלנדר, מניחים לבבות ארטישוק, גבינת רומנו, גבינת פרמזן ושום . דופק עד קצוץ, אבל לא קרקע. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תרד, שמנת כבדה, שמנת חמוצה וגבינת מוצרלה. מערבבים בתערובת ארטישוק. כפית לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד גבינה מותכת תוססת.