מטוגנים תפוחים של סאני עם רוטב קרמל חמאת בוטנים הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך allspice, בירה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו תפוח, צ'דר ומטוגנים בייקון ברוטב קרמל, חמאת בוטנים קרמל תפוח מטבל, ו קרמל תפוח חמאת בוטנים חטיפי שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את רטוב: בקערה, מערבבים יחד את התפוחים, סוכרים, תבלין פשטידת דלעת, allspice ואגוז מוסקט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
3
מערבבים את היבש: בקערה גדולה, מוסיפים קמח וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
4
משוך את זה יחד: לעשות באר במרכז הקערה של החומרים היבשים לטאטא בבירה עד בשילוב. זה צריך להיות קצת עבה יותר הבלילה פנקייק. בעדינות לקפל את תערובת התפוח ולתת לו לנוח 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
5
מטגנים את הטוגנים: בסיר גדול, מביאים טמפרטורת שמן ל 360 מעלות F, ולכן כאשר מוסיפים את הטוגנים, הטמפרטורה נשענת על 350 מעלות F. ברגע שהשמן מוכן, באמצעות כף גלידה קטנה או גדולה, בעדינות טיפה את הבצק לתוך השמן בקבוצות. מטגנים עד חום זהוב משני הצדדים, מרפרף פעם אחת, על 4 דקות בסך הכל.