מיונז בזיליקום שום תוצרת בית
מיונז בזיליקום שום תוצרת בית דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. זה מנות ראשונות יש 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. 51 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, פלפל קאיין, חלמונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מיונז שום תוצרת בית, שום איולי-מיונז שום תוצרת בית, ו צ'יפס בטטה עם מלח בזיליקום ומיונז שום.
הוראות
להביא סיר של מים לרתיחה. הכינו קערה של מי קרח ושיעמדו בקרבת מקום.
מניחים את עלי הבזיליקום במים רותחים ומבלט עד שהעלים בהירים ורכים מעט, כ -10 שניות.
הסר עלי בזיליקום עם מסננת רשת בסדר ומניח לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מסננים בזיליקום, לעטוף במגבת נייר, בעדינות לסחוט כדי להסיר לחות עודפת.
מניחים חלמונים לתוך מיכל עם בסיס מעט גדול יותר מאשר הבסיס של בלנדר מקל, כגון כוס מדידה או כוס בירה גדולה.
מוסיפים שום, מיץ לימון, מלח, פלפל קאיין, פלפל שחור, עלי בזיליקום וחרדל דיז ' ון לחלמונים.
לדחוף בלנדר מקל כל הדרך לתחתית המיכל. בלנדר דופק 6 או 8 פעמים, על 1 שנייה בכל פעם, עד התערובת מתחילה emulsify בתחתית. לאחר מיונז מתחיל להיווצר, להעלות את בלנדר מקל מעט במיכל ולהמשיך להתמזג עד כל השמן יש לרוץ דרך הבלנדר, מיונז הוא עבה, בזיליקום קצוץ דק, 10 עד 20 שניות יותר. לטעום ולהתאים תבלינים.
מעבירים לקערה. מיונז ישמור, בקירור, במשך 2 עד 3 ימים.