קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

מיונז בזיליקום שום תוצרת בית

מיונז בזיליקום שום תוצרת בית
מיונז בזיליקום שום תוצרת בית דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. זה מנות ראשונות יש 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. 51 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, פלפל קאיין, חלמונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מיונז שום תוצרת בית, שום איולי-מיונז שום תוצרת בית, ו צ'יפס בטטה עם מלח בזיליקום ומיונז שום.

הוראות

1
להביא סיר של מים לרתיחה. הכינו קערה של מי קרח ושיעמדו בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מניחים את עלי הבזיליקום במים רותחים ומבלט עד שהעלים בהירים ורכים מעט, כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
מיםמים
3
הסר עלי בזיליקום עם מסננת רשת בסדר ומניח לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מסננים בזיליקום, לעטוף במגבת נייר, בעדינות לסחוט כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מניחים חלמונים לתוך מיכל עם בסיס מעט גדול יותר מאשר הבסיס של בלנדר מקל, כגון כוס מדידה או כוס בירה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בסיסבסיס
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
בלנדרבלנדר
6
מוסיפים שום, מיץ לימון, מלח, פלפל קאיין, פלפל שחור, עלי בזיליקום וחרדל דיז ' ון לחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
שוםשום
מלחמלח
7
יוצקים שמן צמחי מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
8
לדחוף בלנדר מקל כל הדרך לתחתית המיכל. בלנדר דופק 6 או 8 פעמים, על 1 שנייה בכל פעם, עד התערובת מתחילה emulsify בתחתית. לאחר מיונז מתחיל להיווצר, להעלות את בלנדר מקל מעט במיכל ולהמשיך להתמזג עד כל השמן יש לרוץ דרך הבלנדר, מיונז הוא עבה, בזיליקום קצוץ דק, 10 עד 20 שניות יותר. לטעום ולהתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
תיבולתיבול
באזיל!באזיל!
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
9
מעבירים לקערה. מיונז ישמור, בקירור, במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה