מיונייר יחיד עם רוטב חמאה חום בלסמי
אם יש לכם לימון, מלח ופלפל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: מיונייר יחיד עם רוטב חמאה חום בלסמי, מיונייר יחיד עם רוטב צלפים חמאה שחום, ו פילה סוליה עם רוטב ורד חמאה חום.
הוראות
משרים פילה בחלב למשך 20 דקות.
מחממים 1 כף שמן על אש בינונית בכל אחת מ -2 מחבתות גדולות עד שהן חמות.
מכניסים קמח לתוך צלחת רדודה ומתבלים במלח ופלפל. מחפרים פילה בקמח, מנערים עודפי קמח. טובלים את הפילה בחזרה לתוך החלב ואז שוב לתוך הקמח.
מניחים פילה בתבניות מוקפצות ומבשלים על אש בינונית במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, עד להזהבה ופריכה.
מעבירים פילה ממחבתות לפלטה, מפזרים פטרוזיליה.
נגבו את המחבת והוסיפו את החמאה.
מחממים עד שהחמאה מתחילה להשחים.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה חומץ בלסמי.
יוצקים רוטב על דגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסול. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר עם 4.3 מתוך דירוג כוכבים 5 נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר]()
אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר
אוגוסט פינו נואר היומי נפתח בניחוח עדין של דובדבן שחור ואוכמניות, יחד עם הארומה הטעימה של קסיס ופלפל אדום. בפה הוא מציג את עצמו טרי ופירותי עם מתח על החיך ואורך עדין. זהו ביטוי אלגנטי של ריינגאו פינו נואר.