מייפל סוכר צ'יפס בטטה
מייפל סוכר בטטה פרייז הוא תוספת ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 3106 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צ'יפס בטטה סוכר קינמון עם רוטב טבילה קוקוס מייפל שמנת , צ'יפס קינמון בטטה סוכר חצוף עם רוטב טבילה קוקוס מייפל שמנת , וצ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום ומתוק רוטב צ'ילי .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
במטגן עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן צמחי כדי להגיע למחצית דפנות הסיר, ל-350 מעלות F.
בקערה קטנה, טורפים יחד את סוכר מייפל, פלפל שחור, מלח וקארי צהוב. לְהַזמִין.
חותכים לשניים ואז לפרוסות בעובי 12 אינץ'. כשהשמן חם, מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומכניסים בזהירות מחצית מהנתחים לשמן. מבשלים והופכים מדי פעם להשחמה מכל הצדדים, בערך 10 עד 12 דקות.
מוציאים למסננת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
מפזרים על הצ'יפס מעט מתערובת התבלינים השמורה. מכסים בנייר סופג נוסף כדי לשמור על חום. חזור על הפעולה עם הטריזים הנותרים.
מעבירים את הנתחים לקערת הגשה ומקשטים בבצל ירוק.