מילוי ג'בטה עם צ' וריסו, בטטה ופטריות
זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מילוי ג'בטה עם ערמונים, פטריות ופנצ' טה, צ'וריסו בטטה ומילוי תפוחים, ו בייקון אגוז ג'בטה מלית (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 בצל צהוב בינוני, קצוץ לחם ג'בטה, קוביות לחתיכות אינץ' 1 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר צ'וריסו מיובש, קוביות קטנות 1 שמן לטיגון, רצוי קנולה 2 שיני שום, לחוץ 2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר 1 ( חצילים) בצל אדום, קצוץ 2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים 14 עלי מרווה, מחולקים 4 10, קצוץ 6 שרימפס וורידים מלח ופלפל 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ פטריות שיטאקה (או התערובת האהובה עליך), פרוסות 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בטטה, קוביות קטנות (על 1 תפוח אדמה גדול) 4 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס שומן מומס, שמלץ, או טפטוף טורקיה 2 5 כוסות עוף או בשר הודו (או מרק)