מילוי ג'בטה עם צ' וריסו, בטטה ופטריות
זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מילוי ג'בטה עם ערמונים, פטריות ופנצ' טה, צ'וריסו בטטה ומילוי תפוחים, ו בייקון אגוז ג'בטה מלית (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 בצל צהוב בינוני, קצוץ לחם ג'בטה, קוביות לחתיכות אינץ' 1 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר צ'וריסו מיובש, קוביות קטנות 1 פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל 2 שיני שום, לחוץ 2 קרום: פירורי קרקר גרהם סטייקים של ניו יורק 1 ( חצילים) בצל אדום, קצוץ 2 קרום: פירורי קרקר גרהם בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות 14 עלי מרווה, מחולקים 4 10, קצוץ 6 קצת קישואים קצוצים מלח ופלפל 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ פטריות שיטאקה (או התערובת האהובה עליך), פרוסות 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בטטה, קוביות קטנות (על 1 תפוח אדמה גדול) 4 קרום: פירורי קרקר גרהם שומן מומס, שמלץ, או טפטוף טורקיה 2 5 כוסות עוף או בשר הודו (או מרק)