מילוי כבד
מילוי כבד יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 71 גרם של שומן, וסך הכל 1066 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי פטרוזיליה, כפית רוזמרין, כדי 6 כבדי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], ו כבד פטה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מדפים לתנור למצב בינוני ועליון תחתון. מחממים תנור ל 149°.
מורחים לחם באופן שווה על פני שני גליונות אפייה.
אופים עד קוביות לחם יבשים לחלוטין, 30 עד 40 דקות, סיבוב מגשים ערבוב קוביות לחם כמה פעמים במהלך האפייה.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. הגדל חום תנור ל-375 ° F.
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת סאוט על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל קצוץ וסלרי וקמח על אש בינונית עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
כבדי טפיחה מתייבשים במגבת נייר וחותכים למקטעים 2 אינץ'. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת על חום גבוה.
מוסיפים כבדים ומבשלים עד משחימים היטב בצד אחד, על 2 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד המרכזים הם נדירים בינוניים, על 1 דקה יותר.
הסר כבדים ולהוסיף 1 כוס המניה למחבת.
בבלנדר, מעבד מזון, או עם בלנדר טבילה, כבדים מחית עם נוזל deglazing עד תערובת חלקה בעיקר עם כמה חתיכות קטנות של כבד שנותר. תניח בצד.
להקציף מלאי הנותרים, ביצים, עשבי תיבול יבשים בקערה גדולה עד הומוגנית.
להוסיף 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. מקפלים קוביות לחם, בצל וסלרי.
השתמש בחלק של מלית דברים ציפור אם תרצה. כדי לבשל את המילוי שנותר, להעביר לחמאה 9 על ידי 9 אינץ ' מלבני אפייה, לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ואופים עד קריאה מיידית מדחום קורא 66° כאשר מוכנס לתוך מרכז המנה, כ 45 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד חום זהוב פריך על גבי, כ 10 דקות יותר.
הסר מהתנור, תן מגניב במשך 5 דקות, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.