קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי מחבת

מילוי מחבת
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מילוי נקניק מחבת, עוף ומילוי מחבת, ו מלית ו צלעות מחבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את ארבעת המרכיבים הראשונים; להפריש. במחבת גדולה, סלרי מטגן ובצל בחמאה עד רך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את תערובת לחם התירס והתבלינים; מערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה