מילוי נקניק ולחם
צריך תוספת חלב חינם? מלית נקניק ולחם יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, לחם סנדוויץ', בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מלית לחם ונקניק, נקניקיית לחם תירס מלית, ו לחם הנקניק של ג'ואני מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 וחמאה צלחת אפייה גדולה.
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה וטוסט במשך 25 דקות, ערבוב, עד משחימים קלות פריך.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, להמיס את מקל 1 של חמאה.
יוצקים חצי מהחמאה לתוך קערה קטנה ושמורה.
מוסיף את הסלרי, גזר ובצל למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 8 דקות. לגרד את הירקות לתוך קערה גדולה.
מוסיף את הנקניק למחבת בגושים ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור אותו עם כפית, עד השחמה קלה מבושל דרך, על 6 דקות. להחזיר את הירקות למחבת, מוסיפים את המרווה ואת הקורנית ומבשלים 1 דקה.
הוסף 1 כוס של המניה ומבשלים, מגרד את כל חתיכות דבוקות למחבת, עד כמעט התאדה, על 5 דקות.
לגרד את תערובת נקניק לתוך קערה גדולה ולהוסיף קוביות לחם קלוי.
מוסיף את 2 כוסות הנותרים של מלאי ומערבבים עד הלחם הוא רטוב באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי.
מורחים את המילוי בתבנית האפייה ומברשת עם חמאה מומסת שמורות.
אופים את המילוי במרכז התנור במשך כ 1 שעה, עד שהוא מחומם דרך ואת החלק העליון הוא השחמה פריך.
תן את המילוי לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.