מילוי פאי קרח כתום
מילוי פאי קרח כתום נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 643 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קורנפלור, מיץ תפוזים להתרכז, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. נסו מילוי פאי תפוחים ביתי קל, עוגת שיפון כתומה עם מילוי תפוזים ומרנג, ו עוגיות קרח כתום-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד 3/4 כוס חלב ו 1/4 כוס עמילן תירס בסיר כבד של 3 ליטר, תוך הקצפה עד שעמילן התירס מתמוסס.
מקציפים חלב מרוכז ממותק וביצים עד לקבלת תערובת אחידה; להקציף מיץ תפוזים ואם רוצים צבעי מאכל. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת. (
תערובת יתחילו להתעבות כאשר מיץ תפוזים הוא הוסיף הראשון, ולאחר מכן להיות רזה שוב במהלך הדקות הראשונות של הבישול. הוא יתעבה במהירות כשהוא מגיע לרתיחה.)
מרתיחים 1 דקה, לטאטא כל הזמן, או עד התערובת מתעבה.
מסירים את התערובת מהאש, ומקציפים פנימה חמאה וקליפת תפוז עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים מילוי לקערה גדולה, ומניחים קערה בקערה גדולה יותר מלאה בקרח. מערבבים באופן קבוע עד קר (כ -10 דקות).